Kaarten:

Leuke en stoere zwart/wit ansichtkaartjes en kaartjes met een touch of colour. Je kunt ze opsturen, inlijsten voor op de babykamer of je kunt er een persoonlijke boodschap opschrijven en bij je bestelling doen.

Vanaf heden kun je bij Made by ReeZ deze leuke kaartjes kopen om je bestelling helemaal af te maken. Je kunt er voor kiezen om deze zelf te schrijven maar je kunt ook de gewenste tekst doorgeven. Dan zorg ik ervoor dat het cadeautje leuk wordt ingepakt met het stoere kaartje voorzien van de gewenste tekst.

Op dit moment heb je de keuze uit de volgende ontwerpen: 1 huwelijkskaartje en 7 geboorte kaartjes. De kaartjes zijn ontwordpen door Project-3 en zijn gedrukt op 330 grams sulfaatkarton en zijn A6 formaat (105x148mm).

 • Mr. & Mrs.
  Mr. & Mrs.

  Ansichtkaartje Mr. & Mrs. veel geluk samen! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙ materiaal: 330 grams…

 • Brand new baby
  Brand new baby

  Ansichtkaartje brand new baby! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙ materiaal: 330 grams…

 • Een wolk van een baby
  Een wolk van een baby

  Ansichtkaartje een wolk van een baby! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙ materiaal: 330 grams…

 • Hey dude
  Hey dude

  Ansichtkaartje hey dude! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙ materiaal: 330 grams sulfaatkarton
  ∙…

 • Een nieuw baby mensje....
  Een nieuw baby mensje....

  Ansichtkaartje een nieuw baby mensje...welkom op de wereld! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙…

 • Ukkepuk
  Ukkepuk

  Ansichtkaartje met tipi tent en de tekst Ukkepuk! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙ materiaal: 330…

 • Lief klein meisje
  Lief klein meisje

  Ansichtkaartje Hoera een lief klein meisje! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙ materiaal: 330 grams…

 • Lief klein jongentje
  Lief klein jongentje

  Ansichtkaartje Hoera een lief klein jongentje! Erg leuk om je bestelling compleet te maken. Op de achterzijde is voldoende plaats om een persoonlijke boodschap op te schrijven.∙ afmeting: 105 x 148 mm (A6)
  ∙ materiaal: 330…

© 2013 - 2023 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel