Hoi! Wat leuk dat je wat meer wilt weten over de persoon achter Made by ReeZ. Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Rachel Brouwers-Heijs (1973) en ik ben al vele jaren gelukkig getrouwd met Ton (vanaf 1994). Samen hebben we twee fantastische dochters namelijk Sanne (1996) en Lotte (1998) en een hond Tessa. Wij wonen in een knus dorpje gelegen in Noord-Brabant genaamd Kaatsheuvel.

Voor ieder feestelijk moment een uniek en persoonlijk cadeau op maat gemaakt:

Er zijn heel veel feestelijke momenten die een persoonlijk cadeau verdienen. Je kunt hierbij denken aan een trouwerij, verjaardag, bedankje, Moederdag, Vaderdag, seizoensgebonden producten enz.
Ik gebruik 3 technieken om alle producten uit de webshop te bewerken tot een persoonlijk cadeau. Namelijk machinaal borduren, bedrukken en bestickeren.

Made by ReeZ heeft een zeer uitgebreidt assortiment kraamcadeautjes. Op deze producten kunnen de naam en/of geboorte datum van het kind verwerkt worden. Erg leuk en origineel cadeautje om te geven. Het leuke van deze cadeautje is, dat ze bewaard worden tot dat de kinderen groot zijn. Er worden dan leuke anekdotes vertelt over de tijd waarin het product centraal staat.

Als je in mijn vakgebied zit moet je ook geheimen kunnen bewaren. Er worden producten besteld met bijvoorbeeld al de naam van de baby terwijl die nog niet geboren is. Ook worden er producten besteld voor een aankondiging van een zwangerschap. Of producten om iemand te vragen als tante/oom. Ik vind dit fantastisch en spannend tegelijkertijd!

 

Een stukje terug in de tijd:

Op de lagere school ben ik dat meisje, die graag op haar praatstoel zit en een menig andere leerling van zijn werk houdt. Ik zit graag achterste voren op mijn stoel en ben dan ook van alles op de hoogte wat er in de klas gebeurt. Leren was niet mijn sterkste kant maar mijn moeder zei altijd: Iedereen heeft zijn eigen talenten. Mijn talent was dat ik erg creatief was en ik werd daar ook heel gelukkig van. Op het VMBO blijkt nog steeds dat mijn super krachten liggen op het creatieve vlak. De vakken beeldende vormgeving, tekenles, gym, algemene technieken zeg maar de doe vakken daar blink ik uit. Met deze wetenschap en diploma op zak stroom ik door naar MBO Mode en Kleding, etaleren decoreren met vestigingswet.

Werken in de praktijk:

Ondanks dat ik alle diploma’s opzak had ging ik toch een hele andere kant op. Mijn ouders hadden toen der tijd een schoenfabriek en ik ging daar  werken. In die tijd trouwde ik met Ton en later kregen we Sanne. Ontzettend handig als je dan bij je ouders werkt. Sanne ging altijd mee naar het werk. We hadden voor haar een speelhoekje ingericht met glijbaan, speelgoed en zelfs een zandbak. Ik ben tot aan mijn 2de zwangerschap werkzaam geweest bij mijn ouders.

Chronisch ziek:

Tijdens de zwangerschap van ons tweede kindje bleek dat ik jaren eerder niet de juiste diagnose had gekregen namelijk bekkeninstabiliteit. Gedurende de zwangerschap werd het zo erg dat ik in een rolstoel terecht kwam. Jaren van therapie en doorzettingsvermogen hebben ervoor gezorgd dat ik weer uit de rolstoel kwam. Daarnaast kreeg ik de diagnose Fibromyalgie (weke-delenreuma).

Diepte punt:

Mijn moeder (55 jaar), die als een vriendin voor me was, komt in mei 2007 heel plotseling te overlijden aan een hartstilstand. Het leven van mijn gezin en die van mijn vader zijn in enkele seconde niet meer wat het was. We zijn sterk en gaan ervoor. In deze periode ben ik werkzaam op een camping. Ik verzorg de animatie, straattheater, shows enz. Het creatief bezig zijn en de kinderen met hun lachjes op hun gezicht zorgen ervoor dat ik leef en geniet van de momenten. Tot in augustus 2008 helaas mijn vader komt te overlijden (56 jaar). Doordat mijn ouders op deze camping woonde en ik het niet kon verdragen om daar te zijn. Ben ik gestopt met werken op de camping.

Opleving:

Na een flinke periode van verdriet, rouw en opnieuw ontdekken wie ik ben, ontstaan de plannen om een eigen bedrijfje te beginnen. Het ondernemen zit immers in mijn bloed. Door mijn opleiding aan de mode/kleding en het jarenlang maken van de garderobe van de twee kinderen wist ik al heel snel wat het dan ging worden. Ik wilde creatief bezig zijn want ondanks alle pijn van de Fibromyalgie, heeft het bezig zijn met mijn handen een positieve uitwerking op de pijnklachten. Binnen één week was ik ingeschreven bij de KVK, had ik een BTW nummer en een borduurmachine. Het begin van Made by ReeZ in Januari 2011 was een feit. Waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad.

Mijn missie:

Mijn missie is om mensen na te laten denken over het geven van een cadeau. Het is zo makkelijk om geld of een kadobon te geven. Maar een cadeau wat met veel liefde en zorg is gemaakt speciaal voor jou, betekent zoveel meer. Door de persoonlijke touch die ik mijn producten geef kun je zien dat er aandacht is besteed aan het bedenken en maken van een cadeau. Ik denk ook graag met klanten mee om voor die "speciale persoon" een cadeau te maken of samen te stellen. Ik wil er dan ook voor zorgen dat mijn klanten een cadeau met trots kunnen geven.

Made by ReeZ voor iedere feestelijke gelegenheid een uniek en persoonlijk cadeau op maat gemaakt. Ben je al een beetje nieuwsgierig geworden naar wat ik allemaal verkoop? Kom dan gezellig even neuzen in de webshop. Heb je vragen of ideeën neem dan gerust contact op. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Alle producten worden met veel liefde en zorg gemaakt.

Veel liefs,
Rachel

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel