Navigatie

Privacy policy

Privacybeleid Made by ReeZ Versie 2.0
Deze pagina is voor het laatst aangepast op [17-05-2018].

Made by ReeZ respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. 
Dit privacybeleid is van toepassing op de producten en/of diensten van Made by ReeZ. Je dient je ervan bewust te zijn dat Made by ReeZ niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid van Made by ReeZ te accepteren.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Made by ReeZ. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 17/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Gegevensverwerking:

Made by ReeZ gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, telefoonnummer, e-mailadres en (aflever)adres nodig om je bestelling te bevestigen, een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van je bestelling verloopt via Klarna (IDEAL betaling) of MOLLIE (betaallink) of KNAB (vooraf overboeken)
    • Voor achteraf betalen via Klarna voert deze ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met afterpay of acceptgiro een gegevenscontrole uit. Hiervoor zijn je naam, adres, geboortedatum en betaalgegevens nodig.
    • Voor betaling via Klarna en Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
    • Betaling via vooraf overmaken gaat via de beschermde omgeving van KNAB en je eigen bank.
  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Made by ReeZ, éénmalig een e-mail van WebWinkelkeur (en eventueel nog één keer een herinnering). Voor deze handeling ontvangt WebWinkelkeur alleen je naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens Made by ReeZ. Via deze link kun je de ervaring met Made by ReeZ delen met toekomstige klanten.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 2 keer per maand, mits ik iets te melden heb, de nieuwsbrief met daarin het laatste nieuws over nieuwe producten, acties…………enz.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar info@madebyreez.nl. Op regelmatige basis houd ik ook een enquête om feedback te verzamelen. Hiervoor deel ik een link in het bestelproces van Google. Het delen van feedback in de enquête is anoniem en hiervoor zullen dus geen gegevens worden verzameld.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon.
  • Made by ReeZ verwerkt ook persoonsgegevens als ik hier wettelijk toe verplicht ben, zoals gegevens die ik nodig heb voor de belastingaangifte.
  • Made by ReeZ analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. Hiervoor maak ik gebruik van Google Analatics
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt: Voor het maken van een op maat gemaakt cadeautje.
  • Door het maken van een account op de site geef je Made by ReeZ toestemming om deze gegevens op te slaan en te bewaren tot dat je het account zelf opzegt.

Doel van de gegevensverwerking:

Ik  gebruik je gegevens uitsluitend ten behoeve van mijn dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die je verstrekt. Ik gebruik je gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als je gegevens met mijn deelt en ik gebruik deze gegevens om - anders dan op jouw verzoek - op een later moment contact met je op te nemen, vraag ik je hiervoor expliciet toestemming. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en mij of een eed of wettelijke verplichting.

  • Automatisch verzamelde gegevens: Gegevens die automatisch worden verzameld door mijn website worden verwerkt met het doel mijn dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. 
  • Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek: In voorkomende gevallen kan Made by ReeZ op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van je gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval ben ik gedwongen jou gegevens te delen, maar ik zal mij binnen de mogelijkheden die de wet mij biedt daartegen verzetten. 
  • Bewaartermijnen: Ik bewaar jou gegevens zolang je klant van mij bent. Dit betekent dat ik jou klantprofiel bewaar totdat je aangeeft dat je niet langer van mijn diensten gebruik wenst te maken. Als je dit bij mij aangeeft zal ik dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen (belastingdienst) dien ik facturen met jou (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zal ik dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren.

Samenwerking met derde partijen

Made by ReeZ werkt samen met de volgende partijen:

  • Myparcel ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Myparcel voor meer informatie. Myparcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst (een verzendlabel maken). Lees hier het Privacy beleid van Myparcel
  • Mollie verwerkt jou naam, adres en woonplaatsgegevens en jou betaalgegevens zoals je bankrekening- of creditcardnummer voor het afhandelen van de betaling. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor je gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan. Lees hier het Privacy beleid van Mollie
  • Mijnwebwinkel is ontwikkeld met software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die je ten behoeve van mijn dienstverlening aan mij beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot jouw gegevens om mij (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen jouw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die ik met hen heb gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met betrekking tot jou gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen. Lees hier het Privacy beleid van MijnWebwinkel
  • MijnWebwinkel verwerkt persoonsgegevens namens mij, om e-mails te ontvangen en verzenden en gebruikt jouw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. MijnWebwinkel heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. MijnWebwinkel is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.
  • Facturatie en boekhouden
    Facturatie: Door gebruik te maken van de diensten van Made by ReeZ ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden en de Privacy Verklaring. De gegevens die je invult bij het bestelproces worden door MIjnWebwinkel gebruikt om een factuur/orderbevestiging te maken
    Boekhouding: Voor het bijhouden van mijn administratie en boekhouding maak ik gebruik van de diensten van Soeterboek & Partners. Ik deel jou naam, adres en woonplaatsgegeven en details met betrekking tot je bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Je persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. Soeterboek & Partners is tot geheimhouding verplicht en zal je gegevens vertrouwelijk behandelen.
  • Google:
    Lees hier het Privacy beleid van Google
  • WebwinkelKeur verzamelt reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met mij, zodat ik de review aan jouw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert de door jou opgegeven naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op jouw review te geven. In het geval dat ik je uitnodig om een review achter te laten, deel ik jouw naam, e-mailadres, customer ID en ordernummer met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel jou uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor heb ik aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van jouw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Cookies

Daarnaast gebruikt Made by ReeZ cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies
Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

  • Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.
  • Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies.

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
  • Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
  • Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.
  • Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals WebWinkel keur. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?
Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Made by ReeZ verkoopt je gegevens niet:

Made by ReeZ zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 7 jaar, wettelijke verplichting, bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Heb je een account op de site gemaakt blijft deze bewaart tot dat je het account opzegt. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van WebWinkel keur ten behoeve van het beoordelen van Made by ReeZ blijven bewaard.

Jouw gegevens inzien en rechten:

Je hebt altijd het recht om de door Made by ReeZ opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar info@madebyreez.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens.

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

  • Inzagerecht: Jij hebt altijd het recht om de gegevens die ik (laat) verwerk en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jou verzoek. Als jou verzoek wordt ingewilligd stuur ik je op het bij mij bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen. 
  • Rectificatierecht: Jij hebt altijd het recht om de gegevens die ik (laat) verwerk en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jou verzoek. Als jou verzoek wordt ingewilligd stuur ik je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast. 
  • Recht op beperking van de verwerking: Jij hebt altijd het recht om de gegevens die ik (laat) verwerk en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jou verzoek wordt ingewilligd stuur ik je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot jij de beperking opheft niet langer worden verwerkt. 
  • Recht op overdraagbaarheid: Jij hebt altijd het recht om de gegevens die ik (laat) verwerk en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Jekunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op jouw verzoek. Als jou verzoek wordt ingewilligd stuur ik je op het bij mij bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over jou die ik heb verwerkt of in opdracht van mij door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kan ik in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. 
  • Recht van bezwaar en overige rechten: Jij hebt in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door of in opdracht van Made by ReeZ. Als jij bezwaar maakt zal ik onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van jou bezwaar. Is jou bezwaar gegrond dan zal ik afschriften en/of kopieën van gegevens die ik (laat) verwerk aan jou ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. Je hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Ik verwerk jouw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Ben jij van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Made by ReeZ en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Veiligheid:
Made by ReeZ neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@madebyreez.nl

Datalek melding:
Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Dataverkeer:
Alle activiteiten op mijn website vinden plaats via een beveiligde (SSL-) verbinding. Ik zal nooit een mail sturen of telefonisch contact opnemen voor het vragen naar persoonlijke gegevens, wachtwoorden e.d. Ik bel je hoogstens persoonlijk op om je vragen te stellen die betrekking hebben op het verwerken of maken van een bestelling.

Wijzigingen in het privacybeleid
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheid op de site van Made by ReeZ. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze pravacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Contactgegevens:

Made by ReeZ
Contactpersoon: Rachel Brouwers-Heijs
Leo XIII straat 85
5171 KC Kaatsheuvel

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08.00uur tot 18.00uur  via 06-38 70 22 82. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via: info@madebyreez.nl
of het contactformulier  of WhatsApp (06-38702282)

 

 

.

 

 

 

 

 

© 2013 - 2018 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie