Retourneren:

Het kan natuurlijk voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent over het product wat je hebt ontvangen. Je mag dit dan retour sturen met een uitzondering op een aantal gevallen. Hieronder lees je precies hoe het werkt:

“Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@madebyreeznl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zorg er dan voor dat je netjes met de producten omgaat. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met mij via info@madebyreez.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is." Terug betaling van de verzendkosten, geschiet alleen als de gehele bestelling retour komt.

Let op: 
"Producten die je bij Made by ReeZ koopt worden in veel gevallen op maat volgens de door jou ingevoerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook NIET van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief."

"Sommige producten die je bij Made by ReeZ koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom NIET geretourneerd worden. Het heroepingsrecht is dan ook NIET van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief."

Nog een keer alles op een rijtje:

  • 14 dagen bedenk tijd.
  • Artikelen die volgens jou specificaties zijn gemaakt of op jou verzoek zijn voorzien van een afbeelding of naam kunnen niet worden geretourneerd.
  • Gedragen en gebruikte artikelen worden niet retour genomen.
  • Als is aangetoond dat het artikel niet aan de overeenkomst voldoet, heeft Made by ReeZ de keus het desbetreffende artikel tegen retournering daarvan te vervangen door een nieuw artikel dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.
  • Het retour gezonden artikel moet in dezelfde conditie verkeren als waarin Made by ReeZ het heeft verzonden.
  • Het gehele order bedrag wordt terug gestort, mits de gehele order retour komt. Bij het retourneren van een halve order ontvang je alleen het bedrag van die speciale producten terug.
  • Verzendkosten voor retourzending zijn voor rekening van de klant.
  • Made by ReeZ behoudt zich van het recht artikelen die niet in nieuw staat zijn en niet in de originele verpakking zitten niet retour te nemen.

Download hier het retourformulier.

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel