Betalen:

 

IDEAL betaling:
Je kunt bij Made by ReeZ kiezen voor Ideal betaling. Ik maak gebruik van de internetkassa Mollie zodat je in een veilige omgeving kunt betalen. Zodra de bestelling geplaatst en betaald is wordt deze in behandeling genomen. De meeste producten van Made by ReeZ worden met de hand gepersonaliseerd en er zit gemiddeld tussen de 1-7 dagen levertijd op, verzendtijd niet meegerekent.

Bancontact:
Kom je uit België dan kun je bij Made by ReeZ betalen met Bancontact (IDEALbetaling) Er zijn geen extra kosten verbonden aan deze betaalmethode.

Vooraf overmaken bij verzenden:
Bestellingen die geplaatst zijn in de webshop kunnen betaald worden door "vooraf overmaken".  Wanneer je de bestelling hebt afgerond krijg je van Made by ReeZ een e-mail met daarin de gegevens voor het overmaken van het factuurbedrag. Aangezien Made by ReeZ voornamelijk op maat gemaakte producten maakt worden bestelling pas in behandeling genomen als de betaling op de rekening staat. Doorgaans duurt het 1 á 2 dagen voordat de betaling binnen is. Ik streef erna om dan zo snel mogelijk jouw product te maken en te versturen. Producten die besteld worden zonder bewerking worden meteen verstuurd als het factuurbedrag op de rekening staat. Het openstaande factuurbedrag kun je overmaken op:

IBAN/Rekeningnummer: NL33KNAB 0255 2712 04
BIC:
KNABNL2H

Vooraf overmaken bij afhalen:
Wanneer je kiest voor "afhalen" kun je  op 2 manieren betalen. Door vooraf over te maken. (gebruik hiervoor de gegevens die in het factuur staan) Of je kiest voor Ideal betaling. Hoe werkt dat dan? Kies tijdens het bestelproces bij "ophalen of verzenden" voor: Afhalen (betaal via Ideal) en kies dan bij "betaalwijze" voor Ideal. Zodra de betaling op de rekening staat wordt je bestelling in behandeling genomen. Als je bestelling klaar is, krijg je hierover een bericht. Bestellingen kunnen uitsluitend gehaald worden op afspraak.

Afhaaladres:
Leo XIII straat 85
5171 KC Kaatsheuvel
06 38 70 22 82

Rembours:
Kies je voor een betaalservice, ook wel REMBOURS genoemd, betaal je pas als de zending wordt bezorgt. PostNL overhandigd de zending aan de geadresseerde, gemachtigde of volwassen huisgenoot van 18 jaar of ouder. Naast betaling van het remboursbedrag is er tevens een handtekening nodig. Je kunt het bedrag van de rembourszending alleen contant betalen aan de chauffeur van PostNL. De chauffeur heeft geen wisselgeld en pinnen is niet mogelijk.
 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel