Navigatie

Betalen:

 

IDEAL betaling:
Je kunt bij Made by ReeZ kiezen voor Ideal betaling. Ik maak gebruik van de internetkassa Mollie zodat je in een veilige omgeving kunt betalen. Zodra de bestelling geplaatst en betaald is wordt deze in behandeling genomen. De meeste producten van Made by ReeZ worden met de hand gepersonaliseerd en er zit gemiddeld tussen de 1-7 dagen levertijd op, verzendtijd niet meegerekent.

Vooraf overmaken bij verzenden:
Bestellingen die geplaatst zijn in de webshop kunnen betaald worden door "vooraf overmaken".  Wanneer je de bestelling hebt afgerond krijg je van Made by ReeZ een email met daarin de gegevens voor het overmaken van het factuurbedrag. Aangezien Made by ReeZ voornamelijk op maat gemaakte producten maakt worden bestelling pas in behandeling genomen als de betaling op onze rekening staat. Doorgaans duurt het 1 á 2 dagen voordat de betaling binnen is. Ik streef erna om dan zo snel mogelijk jouw product te maken en te versturen. Producten die besteld worden zonder bewerking worden meteen verstuurd als het factuurbedrag op onze rekening staat. Het openstaande factuurbedrag kun je overmaken op:

IBAN/Rekeningnummer: NL33KNAB 0255 2712 04
BIC:
KNABNL2H

Vooraf overmaken bij afhalen:
Wanneer je kiest voor "afhalen" kun je  op 2 manieren betalen. Door vooraf over te maken. (gebruik hiervoor de gegevens die in het factuur staan) Of je kiest voor Ideal betaling. Hoe werkt dat dan? Kies tijdens het bestelproces bij versturen voor: Afhalen (betaal via Ideal) en kies dan bij betaling voor Ideal. Zodra de betaling op onze rekening staat wordt je bestelling in behandeling genomen. Als je bestelling klaar is krijg je hierover een bericht. Bestellingen kunnen uitsluitend gehaald worden op afspraak.

Afhaaladres:
Leo XIII straat 85
5171 KC Kaatsheuvel
06 38 70 22 82

 

© 2013 - 2018 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie