Fijne verjaardag_cadeau_feest

Verjaardag:

Het is feest!!! Een verjaardag kun je niet zomaar voorbij laten gaan.  Je gaat op zoek naar een passend cadeau voor die persoon.  Made by ReeZ heeft diverse naam cadeautjes die erg leuk zijn om te geven. En zeg nou zelf: Wie vindt het niet leuk om een cadeau te krijgen met je eigen naam erop? 

Er zijn uiteenloopende cadeautjes die je kunt geven. Voor iemand die jarig is net voor de vakantie is het leuk om een toilettas met naam te geven. Om het cadeautje compleet te maken kun je er een handdoek met naam bij geven. 

Ook zijn er diverse soorten spaarpotten, die geheel naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Je kunt dan in de spaarpot bv geld stoppen ipv een kaart met geld erin.

Ben je nog op zoek naar een leuke traktatie? Dan zijn de kleurpotloodjes met naam en leeftijd ontzettend leuk. Je kunt er zelf een kleurplaat en/of snoepje bij doen en je traktatie is klaar. Voor kinderen die rond een feestdag jarig zijn bv Pasen, Halloween of Sinterklaas kun je kiezen voor de jute look traktatie zakjes met naam en afbeelding.

Met de aftelblokjes, die speciaal zijn ontwikkeld voor kinderen die moeite hebben met tijd, is het gezellig aftellen naar je verjaardag. En wat handig is je kunt de aftelblokjes gebruiken voor zes fesstdagen.

Heb je alles bekeken en zit er niet bij wat je zoek neem dan gerust contact op via info@madebyreez.nl of vul het contact formulier in. Ik kijk graag met je mee om een bijzonder en passend cadeau te maken.

Fijne verjaardag!

per pagina
per pagina
© 2013 - 2023 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel