Levertijd:

 

Verzenden:
Bestellingen die geplaatst zijn via de webshop worden na ontvangst van de betaling in behandeling genomen. De meeste producten worden op maat gemaakt en worden doorgaans geleverd tussen de 2-5 werkdagen, verzending niet meegerekend. Vrijdag, zaterdag en zondag zijn geen werkdagen. Uiteraard zorg ik er voor dat jouw bestelling zo snel mogelijk wordt verzonden. Je ontvangt altijd een e-mail of WhatsApp bericht als je bestelling onderweg is. Mocht je een spoedbestelling hebben, kun je het beste contact opnemen via de mail (info@madebyreez.nl) Made by ReeZ levert op dit moment in Nederland en België.

Afhalen:
Wanneer je in de webshop hebt gekozen voor "afhalen winkelier" wordt je bestelling in behandeling genomen als de betaling is voldaan. Als de bestelling klaar ligt om opgehaald te worden, krijg je hierover een e-mail. Bestellingen kunnen uitsluitend op afspraak worden afgehaald van maandag t/m vrijdag. (Met een uitzondering voor spoedbestellingen)

Afhaaladres:
Leo XIII straat85
5171 KC Kaatsheuvel

Afhalen bij een POSTNL afhaalpunt:

Je kunt tijdens het bestelprocces ook kiezen om het pakket te laten bezorgen bij het dichtstbijzijnde POSTNL afhaalpunt. De verzendkosten blijven hiervoor gelijk aan die van "bezorgen aan huisadres". Er worden dus geen extra kosten in rekening gebracht.

 

 

 

 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel