Valentijn_14 februari_Liefde_Samen

Valentijn:

Op 14 februari is het Valentijnsdag. Een dag waarop mensen extra aandacht geven aan hun geliefde. Maar ook een dag om je geheime liefde een Valentijnskaart te sturen of te verrassen met een cadeautje. In deze rubriek staan leuke cadeautjes om het Valentijnsetentje dat je hebt voorbereidt op te leuke en sfeer te brengen. Kijk eens bij de theelichtjes met verschillende afbeeldingen. Als je geliefde wel een wijntje lust, dan zijn de wijnglazen met tekst erg leuk. Of een mini shirt met tekst voor over een wijnfles om het geheel af te maken.

Heb je zelf een leuk idee voor een tekst mail deze dan naar info@madebyreez.nl of vul het contact formulier in. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden. Want Made by ReeZ maakt met veel zorg en liefde een Valentijnscadeautje op maat.

Fijne Valentijn!

  • Theelicht Valentijn
    Theelicht Valentijn

    Theelicht Valentijn:Op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven. Deze theelichtjes zijn ontzettend leuk als je een romantisch etentje hebt voorbereidt. Maar met Valentijnsdag kan het…

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel