Trick or treat_Halloween_griezelen_pompoen

Halloween:

Op 31 oktober vieren we Halloween. Een feest wat oorspronkelijk in het Verenigd Koninkrijk, de Vergenige Staten en Ierland wordt gevierd. Maar al enige tijd geleden overgewaait is naar Nederland en België. Kinderen gaan op 31 oktober verkleed de straat op, vooral 's avonds. Ze kloppen of bellen bij huizen aan die versierd zijn met pompoenen en lichtjes. Ze roepen dan Trick or Treat! Het is de bedoeling om de bewoners een beetje bang te maken. Hierbij heeft het slachtoffer de keuze om geplaagd (trick) te worden of iets lekkers te geven (treat), meestal snoep.

Made by ReeZ heeft voor dit griezelachtige feest leuke versieringen ontworpen. Je kunt een keuze maken uit diverse producten. Voor op het raam zijn er verschillende stickers verkrijgbaar, éénmalig gebruik of statische raamfolie (herbruikbaar). Om het 's avonds in huis gezellig en een beetje griezelig te maken zijn er de leuke theelichtjes met afbeelding. Ook voor de jarige job die rond 31 oktober jarig is, zijn er leuke traktatie zakjes verkrijgbaar.

Heb je eigen ideeën of wensen mail dan naar info@madebyreez.nl of vul het contactformulier in, ik luister graag naar al je wens en ga dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel