Cadeau Service:

 

Inpakservice:
Als je iets besteld bij Made by ReeZ kun je dit feestelijk laten verpakken, door aan te vinken dat je gebruik wilt maken van de inpakservice. Hiervoor wordt een kleine bedrage gerekend. Geef dit aan tijdens het bestelproces en de producten worden mooi en feestelijk ingepakt.

Verzendservice:
Wil je het cadeautje opsturen naar iemand anders? Vul dan het juiste afleveradres in bij het bestelproces en ik zorg ervoor dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Persoonlijke boodschap:
Daarnaast kun je nog kiezen voor een persoonlijke boodschap bij het cadeautje. Er zijn verschillende keuzes in kaartjes. Je kunt de gewenste tekst doorgeven bij stap twee van het winkelwagentje onder het kopje "eventuele opmerkingen". Er komt dan een inlegvel tussen het kaartje met de gewenste tekst. Deze service kost € 1,50.

Cadeaubonnen:
Op zoek naar een uniek cadeautje? Maar je kunt geen keuze maken dan zijn de cadeaubonnen van Made by ReeZ de oplossing. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 5,00 tot € 50,00. Zit je gewenste bedrag er niet tussen laat het mij weten en ik pas het bedrag aan. De cadeaubonnen zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig.

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel