Blog:

Maandag 18-11-2019

Wat geef je cadeau als je op kraamvisite gaat?

wat geef je cadeau als je op kraamvisite gaat?

Er valt een geboorte kaartje in de brievenbus. Een nieuwe wereldburger is geboren. Meteen komt de vraag naar boven, wat neem ik mee? Want een geboorte verdient een uniek en bijzonder cadeau. Waar maak ik de kersverse ouders nou heel blij mee?  Op die vraag kan ik antwoord geven. Hieronder vindt je de top 5 van kraamcadeautjes die allemaal te koop zijn in de webshop van Made by ReeZ

Lees verder........Maandag 04-11-2019

Je bent zwanger!

giftboxen hoera jullie worden opa en oma

Jullie hebben net een zwangerschapstest gedaan en deze is positief. Hoera, jullie krijgen een kindje! In één flits raast er van alles door jullie hoofden. Er komen van allerlei vragen naar boven. Hoe ver zijn we? Wat zal het gaan worden, een meisje of jongen? Hoe gaan we het kamertje inrichten? Hoe gaan we het vertellen tegen familie en/of vrienden? Want waarschijnlijk willen jullie het van de daken schreeuwen! En met social media binnen handbereik is het met een klik de wereld in. Maar dat willen jullie niet.....

Lees verder........


Woensdag 15-05-2019

15 Vaderdag tips:

Vaderdag

Op de derde zondag van juni is het Vaderdag. Dit jaar valt dat op zondag 16 juni 2019. Vaderdag is een feest ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd.

We zetten deze dag de vaders extra in het zonnetje met een handgemaakt of gewoon een gekocht cadeautje. Ik maak verschillende producten die kunnen worden gegeven met Vaderdag. Maar ik ging ook op zoek naar leuke cadeautjes bij andere onderneemsters. Lees hier onder de leuke tips die ik heb verzameld.

Lees verder......


Maandag 29 april 2019

Waarom ik doe wat ik doe!

Waarom ik doe wat ik doe

Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaresse van de webshop "Made by ReeZ". Ik ga je in dit blog vertellen waarom ik doe wat ik doe en ik vertel je dit omdat ik deze week een challenge volg op Facebook. Deze challenge heet "Meer zichtbaarheid op Facebook". De eerste opdracht is dat ik vertel waarom ik doe wat ik doe.  

Lees verder......


Maandag 15 april 2019

15 Moederdag tips van verschillende onderneemsters!

Moederdag

Op de tweede zondag van mei is het Moederdag. Dit jaar valt dat op zondag 12 mei 2019. Met Moederdag zetten we alle moeders extra in het zonnetje. Je wilt haar bedanken voor alles wat ze voor je doet. Dit verdient een uniek, persoonlijk en eventueel handgemaakt cadeautje! Ik maak verschillende moederdag cadeautjes met veel liefde en zorg. Maar ik ging ook bij collega-webshoponderneemsters op zoek naar toffe cadeautjes. Het zijn echt hele toffe producten waarmee je, je Moeder echt kunt verrassen.

Lees meer......


 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel