Navigatie

Blog:

 


Woensdag 15-05-2019

15 Vaderdag tips:

Vaderdag

Op de derde zondag van juni is het Vaderdag. Dit jaar valt dat op zondag 16 juni 2019. Vaderdag is een feest ter ere van vaders, waarbij hun vaderschap, vaderlijke plichten en de invloed van vaders in de samenleving wordt gevierd.

We zetten deze dag de vaders extra in het zonnetje met een handgemaakt of gewoon een gekocht cadeautje. Ik maak verschillende producten die kunnen worden gegeven met Vaderdag. Maar ik ging ook op zoek naar leuke cadeautjes bij andere onderneemsters. Lees hier onder de leuke tips die ik heb verzameld.

Lees verder......


Maandag 29 april 2019

Waarom ik doe wat ik doe!

Waarom ik doe wat ik doe

Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaresse van de webshop "Made by ReeZ". Ik ga je in dit blog vertellen waarom ik doe wat ik doe en ik vertel je dit omdat ik deze week een challenge volg op Facebook. Deze challenge heet "Meer zichtbaarheid op Facebook". De eerste opdracht is dat ik vertel waarom ik doe wat ik doe.  

Lees verder......

 


Maandag 15 april 2019

15 Moederdag tips van verschillende onderneemsters!

Moederdag

Op de tweede zondag van mei is het Moederdag. Dit jaar valt dat op zondag 12 mei 2019. Met Moederdag zetten we alle moeders extra in het zonnetje. Je wilt haar bedanken voor alles wat ze voor je doet. Dit verdient een uniek, persoonlijk en eventueel handgemaakt cadeautje! Ik maak verschillende moederdag cadeautjes met veel liefde en zorg. Maar ik ging ook bij collega-webshoponderneemsters op zoek naar toffe cadeautjes. Het zijn echt hele toffe producten waarmee je, je Moeder echt kunt verrassen.

Lees meer......


 

  • Vaderdag tips!
    Vaderdag tips!
© 2013 - 2019 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie