Kerstmis_Feestdagen_Gezelligheid_Warmte

Kerst:

Eind december staan de feestdagen voor de deur. Een periode waar de gezelligheid naar binnen wordt gehaald bij de meeste mensen. Dit gebeurt op verschillende manieren. Je zet een versierde kerstboom, kerststal, versieringen in en om het huis, verlichting en veel kaarsjes enz. Voor deze feestdagen heeft Made by ReeZ enkele producten bewerkt en ontwikkeld om de sfeer nog meer te verhogen. 

De aftelblokjes zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die het moeilijk vinden om tijd te bepalen. Met deze aftelblokjes wordt er rust gecreeërd in het hoofd van het kind. De kinderen kunnen zelf de blokjes verdraaien en aftellen naar een speciale feestdag. Je kunt de aftelblokjes gebruiken voor 6 feestdagen.

De raamsticker is er in verschillende uitvoeringen zodat je vanaf oktober tot en met kerst de raamsticker kunt gebruiken. Je kiest voor de basisset en je kunt daar naast kiezen uit verschillende aanvulsets. De raamsticker is beschikbaar in twee verschillende materialen, vinly (éénmalig gebruik) en statisch raamfolie (herbruikbaar)

Zo staan er nog meer producten die van je Kerst een bijzonder feest maken. Kijk gerust eens rond en mocht je vragen, iedeeën of wensen hebben. Neem dan contact op via info@madebyreez.nl of vul het contact formulier in. Ik neem dan contact met je op en gaan we samen kijken naar een passend en bijzonder cadeau.

Fijne Feestdagen!

 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel