Maandag 29 april 2019

Waarom ik doe wat ik doe!

Sinds 2011 ben ik de trotse eigenaresse van de webshop "Made by ReeZ". Ik ga je in dit blog vertellen waarom ik doe wat ik doe en ik vertel je dit omdat ik deze week een challenge volg op Facebook. Deze challenge heet "Meer zichtbaarheid op Facebook". De eerste opdracht is dat ik vertel waarom ik doe wat ik doe.  

Het is belangrijk voor volgers om te weten wie ik ben en wat ik doe. Het is tenslotte zo dat mensen van mensen kopen. En dan is het wel zo fijn dat ik mezelf een keer laat zien. Het voorstelrondje over wie ik nu ben, volgt nog een keer in een andere blog. Ik ga me nu bij de opdracht houden!

Waarom ik doe wat ik doe begint eigenlijk al in mijn kinderjaren. Aangezien ik niet zo goed kan leren (dyslectie, dyscalculie en ADHD), graag op mijn praat stoel zit en het liefst de hele dag creatief bezig ben. Hier wordt dus al de basis gelegd van wat ik later allemaal ben gaan doen. Na mijn studie Mode/Kleding heb ik verschillende baantje gehad maar gaven me toch niet de voldoening die ik zocht. Doordat ik een chroniche ziekte heb gekregen werd het werken voor een baas erg lastig.  Toen kwam het besluit dat ik een eigen bedrijf wilde gaan starten. Helemaal hieper!! Wat was dat spannend.  Zodat ik mijn eigen tijd in kon/kan delen en mijn passie een warm hart kon gaan toe dragen. Creatief bezig zijn!

Het was niet zo moeilijk wat ik wilde gaan doen want creatieviteit is de drijfveer van mijn leven. Ik kocht een borduur machine en de benodigde materialen en ging aan de slag. Later kwam daar nog een snijplotter bij. Met de spullen in huis en een webwinkel op het internet ben je er nog niet. Daarna gaat het pas beginnen. Hoe krijg ik klanten naar mijn webshop? Hoe vul ik de webshop? Hoe zorg ik er voor dat Google me vindt? En zo nog 100 vragen die op je afkomen. Met de wetenschap dat ik helemaal niet technische ben op dat gebied maar wel alles zelf wil doen! Ben ik veel gaan lezen op Google, filmpjes kijken op YouTube, challenges volgen die me verder helpen met de achterkant van de webwinkel. Zo kom ik steeds een stapje vooruit en wordt ik zichtbaar.

  

Het waarom ik doe wat ik doe.........cadeautjes maken voor ieder feestelijk moment! Ik persoonlijk vind het zo leuk om een cadeau te krijgen wat echt voor mijn bedoeld is. Of speciaal voor mij op maat is gemaakt. Iets wat uniek is en je kunt bewaren omdat het een speciale waarde heeft. Niet een 100 in een dozijn cadeau zeg maar. Ik hoop dat er, met mijn cadeautjes een lach of een traan verschijnt op het gezicht van de krijger. En dat de gever van het unieke cadeau, het met liefde kan geven.

Ik ben begonnen met kraamcadeautjes. Hoe leuk is het nou om iets te krijgen wat speciaal voor jouw lieve kindje is gemaakt. Met bv de naam, geboorte datum, sterrenbeeld, gewicht, lengte enz. Of hoe leuk is het om op een speciale manier te vertellen dat iemand opa en oma wordt! Daarnaast heb ik het assortiment uitgebreidt met cadeautjes voor ieder feestelijk moment. Kom gerust eens rond snuffelen in de webshop.

   

Je kunt in de webshop heel veel (standaard) producten vinden die allemaal naar wens gepersonaliseerd kunnen worden. Maar mocht je zelf ideeën hebben voor een product uit de shop of een product wat jezelf al hebt? Kun je altijd een mail sturen naar info@madebyreez.nl. Ik kijk graag met je mee om tot dat ene speciale cadeau te komen. De producten worden met veel liefde en zorg gemaakt en ik vind het iedere keer weer een feestje als ik een opdracht klaar heb. Het leuke aan de persoonlijke cadeautjes is ook dat mensen je toe vertrouwen met geheimpjes. Zo weet ik bijvoorbeeld soms de naam van de baby of het geslacht al.

Kortom ik maak met veel liefde en passie persoonlijk cadeautje die je kunt bewaren en waar je nog eens na terug kunt kijkt met veel plezier! Ik hoop dat je het leuk vond om dit blog te lezen en graag tot ziens in de webshop!

Liefs,
Rachel 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel