Navigatie

Donderdag 26 september 2019

Je bent zwanger!

Jullie hebben net een zwangerschapstest gedaan en deze is positief. Hoera, jullie krijgen een kindje! In één flits raast er van alles door jullie hoofden. Er komen van allerlei vragen naar boven. Hoe ver zijn we? Wat zal het gaan worden, een meisje of jongen? Hoe gaan we het kamertje inrichten? Hoe gaan we het vertellen tegen familie en/of vrienden? Want waarschijnlijk willen jullie het van de daken schreeuwen! En met social media binnen handbereik is het met een klik de wereld in. Maar dat willen jullie niet.....

Zwangerschapsaankonding

Het moment van vertellen is voor iedereen anders. De een zal het vertellen meteen als ze de zwangerschapstest hebben gedaan. De ander zal het pas vertellen na 12 weken. Het maakt ook niet uit wanneer je het verteld maar de manier waarop. Er zijn wel 1001 manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Jullie kunnen het klein houden of groots aanpakken. Je kunt ook voor een tussen weg kiezen. Ik maakte verschillende producten die gebruikt kunnen worden als aankodiging.

 

giftbox opa en oma    

De giftbox:

In deze speciaal ontworpen giftbox met tekst: Psssst....wij willen jullie wat vertellen!, zitten een slab met tekst: Hoera, jullie worden opa & oma! Een spuugdoekje met daarop geborduurd: Baby is loading..... Een labeldoekje en als extra aanvulling kunnen jullie kiezen voor een houten speelgoedje: auto, bus of hobbelpaard. De tekst is aan te passen naar Hoera, je wordt opa of oma!

 

 

 

 

 

© 2013 - 2019 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie