Maandag 04-11- 2019

Je bent zwanger!

Jullie hebben net een zwangerschapstest gedaan en deze is positief. Hoera, jullie krijgen een kindje! In één flits raast er van alles door jullie hoofden. Er komen van allerlei vragen naar boven. Hoe ver zijn we? Wat zal het gaan worden, een meisje of jongen? Hoe gaan we het kamertje inrichten? Hoe gaan we het vertellen tegen familie en/of vrienden? Want waarschijnlijk willen jullie het van de daken schreeuwen! En met social media binnen handbereik is het met een klik de wereld in. Maar dat willen jullie niet.....

Zwangerschapsaankonding

Het moment van vertellen is voor iedereen anders. De een zal het vertellen meteen als ze de zwangerschapstest hebben gedaan. De ander zal het pas vertellen na 12 weken. Het maakt ook niet uit wanneer je het verteld maar de manier waarop. Er zijn wel 1001 manieren om de zwangerschap aan te kondigen. Jullie kunnen het klein houden of groots aanpakken. Je kunt ook voor een tussen weg kiezen. Ik maakte verschillende producten die gebruikt kunnen worden als aankodiging.

Giftbox:

giftbox opa en oma    

In deze speciaal ontworpen giftbox met tekst: Psssst....wij willen jullie wat vertellen!, zitten een slab met tekst: Hoera, jullie worden opa & oma! Een spuugdoekje met daarop geborduurd: Baby is loading..... Een labeldoekje en als extra aanvulling kunnen jullie kiezen voor een houten speelgoedje: auto, bus of hobbelpaard. De tekst is aan te passen naar Hoera, je wordt opa of oma! 

De boxen zijn ook verkrijgbaar in de oom en tante variant! Wil je een aangepaste tekst, kun je een mail sturen naar info@madebyreez.nl. De giftboxen zijn tevens verkrijgbaar in diverse kleuren. Veel plezier met het geven van deze speciale giftbox.

Koffertje:

koffertje hoera jullie worden opa en oma  koffertje hoera jullie worden oom en tante

Je kunt ook kiezen voor een koffertje met tekst: Hoera, jullie worden opa en oma. In de webshop staan verschillende producten die erg leuk zijn om te combineren met het koffertje. Vind je dit moeilijk, vraag dan om hulp. Ik help je graag om een koffertje te vullen.  De koffertjes zijn er in de opa/oma of oom/tante variant.

Wil je graag een aangepaste tekst, geen enkel probleem. Neem contact op via info@madebyreez.nl en ik maak altijd eerst een voorbeeld van je wensen.

Slab:

slab: hoera jullie worden opa en oma  Slab: hoera julie worden oom en tante

Wil je het iets kleiner aanpakken? Maar het toch op een leuke manier aankondigen? Dan kun je gaan voor de slab met de tekst: Hoera, jullie worden opa en oma. Zoals je ziet is ook de slab verkrijgbaar in de oom en tante versie. De slab is extra groot en kan na de geboorte van de baby eventueel gewoon gebruikt worden tijdens het eten. Je kunt kiezen uit 4 kleuren (garen).

Cadeauflesjes:

Hoera, jullie worden opa en oma!   

Wil je niet groots uitpakken met het aankondigen van jullie zwangerschap, dan zijn deze cadeauflesjes een aanrader. Ze zijn leuk, klein en vertellen in één oog op slaag wat je wilt vertellen! De flesjes worden gevuld met hartjes. De kleur (roze/wit of blauw/witvan de hartjes is afhankelijk van het geslacht, mits je dit al weet. Anders kun je kiezen voor gemengt (roze, blauw en wit). De aankondiginsflesjes zijn er ook in de oom en tante versie!

Heel veel plezier met het aankondigen van jullie zwangerschap. Bij vragen kun je altijd een mail sturen naar info@madebyreez.nl. De aankondigingscadeautjes worden nog steeds aangevuld, kom daarom geregeld kijken in de webshop. Volg je Made by ReeZ al via social media?

Liefs Rachel

Facebook    pinterest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel