Maandag 18-11-2019:

Er is een nieuwe wereldburger geboren!

Top 5 kraamcadeautjes

Er valt een geboorte kaartje in de brievenbus. Een nieuwe wereldburger is geboren. Meteen komt de vraag naar boven, wat neem ik mee? Want een geboorte verdient een uniek en bijzonder cadeau. Waar maak ik de kersverse ouders nou heel blij mee?  Op die vraag kan ik antwoord geven. Hieronder vindt je de top 5 van kraamcadeautjes die allemaal te koop zijn in de webshop van Made by ReeZ

In de webshop staan natuurlijk nog veel meer mooie en unieke cadeautjes. Deze producten zijn veelal met elkaar te combineren. Heb je iets gezien maar zou je liever een andere tekst willen? Of heb jezelf een leuk idee! Mail dan naar info@madebyreez.nl. Ik kijk graag met je mee naar speciale wensen.

 

Tip 1 stapelbekers:

Stapeltoren van Fisher Price

De gekleurde stapelbekers van Fisher Price zijn erg geliefd. Op de bekertjes komen de geboorte gegevens van de pasgeboren baby te staan. Het zijn de standaard gegevens. Soms is een gegeven niet bekend, dat is geen enkel probleem. In overleg kan er dan gekozen worden voor bijvoorbeeld het sterrenbeeld, geboorteplaats of een afbeelding. Is dit bij jou het geval, mail dan naar info@madebyreez.nl en we zoeken samen naar een mooi alternatief.

 

Tip 2 kinderkoffertje:

kinderkoffertje met naam  kinderkoffertje met naam

De kinderkoffertjes met naam en/of afbeelding zijn ontzettend schattig. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen voorzien worden met standaard afbeeldingen. Wil je iets anders? Geen enkel probleem, neem contact op via de mail info@madebyreez.nl. De koffertjes zijn te gebruiken als logeerkoffertjes of als opberger op de baby/kinderkamer.

 

Tip 3 knuffels met naam:

knuffel giraf met naam  Slingeraapje met naam, kraamcadeau  Knuffel schaap met naam

Kinderen kunnen niet zonder knuffels! Het is niet alleen heel tof om een knuffel te hebben met de naam van je pasgeboren kindje erop! Het is ook nog eens erg handig, zo raak je de knuffels niet kwijt. De knuffels zijn een eye-catcher in de baby/kinderkamer. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Je kunt in de webshop nog diverse producten combineren met deze unieke knuffels.

 

Tip 4 Handdoek met naam:

Handdoek met naam  roze handdoek met naam

We zijn inmiddels beland bij tip 4. De handdoek met naam van het pasgeboren kindje. De handdoek is en blijft erg handig. De toegevoegde waarde van deze handdoek is de naam die erop geborduurd wordt. Dit is een kraamcadeau dat erg lang mee kan gaan en op latere leeftijd erg handig is. Bijvoorbeeld als je kind gaat sporten. De handdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

Tip 5 geboorte toren:

Geboorte toren van houten kubussen

En dan nu de laatste tip en meest verkochte product van dit moment! De geboorte toren gemaakt van 3 houten kubusblokjes. Op de blokjes komen de geboorte gegevens van het pas geboren kindje te staan. Deze worden uit vinyl stickers gesneden. De geboorte toren is een echte eye-catcher in de babykamer. Het is ook een kraamcadeautje wat je altijd kunt blijven bewaren en een mooie herinnering aan de geboorte van jullie kindje!

Dit was de top 5 van unieke en bijzondere kraamcadeautjes, die allemaal verkrijgbaar zijn in de webshop van Made by ReeZ. Heb je vragen of als je ergens hulp bij nodig hebt hoor ik het graag. Je kunt mij bereiken via het contact formulier of via de mail info@madebyreez.nl

Veel plezier met het uitzoeken van dat ene unieke en passende cadeautje voor de nieuwe wereldburger.

Liefs Rachel

FaceBook  Instagram  Pinterest

 

 

© 2013 - 2024 Made by ReeZ personalized gifts with love | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel